Home

se voi loppusointu heitä pöly silmiin 11.6 tampere jalkapallo Vihreä odotus Yhdistää

RoPS teki taas viime minuuttien nousun tasapeliin Eetu Venäläisen maalilla  ja jatkaa kotikentällään tappioitta – VIFK:n käsimaali meni tuomareilta  ohi, katso maalikooste | Lapin Kansa
RoPS teki taas viime minuuttien nousun tasapeliin Eetu Venäläisen maalilla ja jatkaa kotikentällään tappioitta – VIFK:n käsimaali meni tuomareilta ohi, katso maalikooste | Lapin Kansa

HJK:n ensimmäinen joukkue kerättiin kasaan lehti-ilmoituksilla – Suomessa  suhtauduttiin aluksi ristiriitaisesti naisiin jalkapallossa
HJK:n ensimmäinen joukkue kerättiin kasaan lehti-ilmoituksilla – Suomessa suhtauduttiin aluksi ristiriitaisesti naisiin jalkapallossa

Sunnuntaina panoksena pysyminen sarjassa neljän kärjessä - Tampere United

Näin Huuhkajien historiallinen EM-kisapaikka irtosi – alkutahdit Tampereen  rankkasateessa, Pukin upeita maaleja ja huipennus hurmioituneen kotiyleisön  edessä
Näin Huuhkajien historiallinen EM-kisapaikka irtosi – alkutahdit Tampereen rankkasateessa, Pukin upeita maaleja ja huipennus hurmioituneen kotiyleisön edessä

Tampereen Pallo-Veikot - TPV:n kesäleirit kesäkuun alussa!

Huuhkajat ja Kansojen liiga - ohjelma, lohko ja merkitys

Jalkapallo pomputtaa Koivusten arkea | Radio Suomi Joensuu | Yle Areena –  podcastit
Jalkapallo pomputtaa Koivusten arkea | Radio Suomi Joensuu | Yle Areena – podcastit

Kuvat: Suomen ottelussa pelottava hetki – kenttä täyttyi katsomossa  heitetyistä soihduista - Huuhkajat - Ilta-Sanomat
Kuvat: Suomen ottelussa pelottava hetki – kenttä täyttyi katsomossa heitetyistä soihduista - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

TAJUn lasten kesäleirit kesäkuussa 2021 | Tampereen Jumppatiimi TAJU ry

Etusivu • Ilvesjalkapallo

Näin Suomi voi edetä Em-kisoissa jatkopeleihin - Jalkapallo - Aamulehti

Kasper hamalainen hi-res stock photography and images - Alamy

Tampere United – Wikipedia

Finland v Ukraine | Juha Tamminen

Miesten kakkosjoukkueen kausi on lähtenyt käyntiin vaihtelevin tuloksin -  Tampere United
Miesten kakkosjoukkueen kausi on lähtenyt käyntiin vaihtelevin tuloksin - Tampere United

EM-jalkapalloturnaus Tampereen baarien kisakatsomoissa — Kohokohdat.fi ( Tampere)

Ilves teki merkittävän päätöksen – saa katsomoihin todennäköisesti reilusti  enemmän yleisöä kuin muut: "Tämä oli meille pelastava enkeli"
Ilves teki merkittävän päätöksen – saa katsomoihin todennäköisesti reilusti enemmän yleisöä kuin muut: "Tämä oli meille pelastava enkeli"

FC Honka - Ilves 1-1 - Ilves taisteli helteisestä Espoosta pisteen -  Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti
FC Honka - Ilves 1-1 - Ilves taisteli helteisestä Espoosta pisteen - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Tässä Huuhkajat Kansojen liigaan - Jalkapallo - Aamulehti

Jalkapallon Kakkonen: Aamulehti näyttää suorana kaikki tamperelaisten  ottelut - Jalkapallo - Aamulehti
Jalkapallon Kakkonen: Aamulehti näyttää suorana kaikki tamperelaisten ottelut - Jalkapallo - Aamulehti

Tampereen Pallo-Veikot - Публикации | Facebook

TamU vs. TPV | TamUn ja TPV:n välillä on nähty upeita derbytapahtumia.  TamUn kannalta kentän puolella ei tosin juuri ole ollut juhlittavaa. Nyt on  kakkosjoukkueen vuoro... | By Tampere United | Facebook
TamU vs. TPV | TamUn ja TPV:n välillä on nähty upeita derbytapahtumia. TamUn kannalta kentän puolella ei tosin juuri ole ollut juhlittavaa. Nyt on kakkosjoukkueen vuoro... | By Tampere United | Facebook

Taas on suurkisojen vuosi – urheilukalenteri 2022 kertoo, mitä tänä vuonna  tapahtuu - Urheilu | HS.fi
Taas on suurkisojen vuosi – urheilukalenteri 2022 kertoo, mitä tänä vuonna tapahtuu - Urheilu | HS.fi